Overzicht Roadshows & Events


Overzicht Roadshows & Events

Op deze pagina tref je een overzicht van alle Roadshows en Informatie bijeenkomsten over huidige en nieuwe bestemmingen. Op zoek naar inspiratie? Bezoek een van onderstaande evenementen voor de leukste hotels, activiteiten en evenementen.

 

 5 April 2018 – Sevilla Convention Bureau

Het Spaans Verkeersbureau en het Sevilla Convention Bureau hebben het genoegen u uit te nodigen voor een presentatie over de stad Sevilla en haar provincie als MICE bestemming aankomende 4 april in Rotterdam en 5 april in Amsterdam.

Dit jaar biedt het SCCB 2 mogelijkheden om deze presentatie bij te wonen: op 4 april in het Nhow Hotel in Rotterdam (Wilhelminakade 137), en op 5 april in het NH Krasnapolsky in Amsterdam (Dam 9), beide met hetzelfde programma.

Sevilla, met haar mengeling van traditionele Andalusische charme en haar moderne en vooruitstrevende architectuur, biedt plaats voor de meest creatieve en originele evenementen. Daarbij is de stad gemakkelijk te bereiken vanaf Amsterdam en Eindhoven.

We nodigen u uit om deze stad te komen ontdekken!

Het programma van de avond:
18.00 – 19.00:            ontvangst deelnemers en networking
19.00 – 19.20:            presentatie: Sevilla als MICE bestemming
19.30 – 21.00:            cocktail-diner en networking

Het aantal plaatsen is beperkt. Indien u graag aanwezig wilt zijn op 4 of 5 april, laat ons dan uw keuze weten vóór 1 april per email aan: mariajose.anton@tourspain.es.