Raymon Honings kandidaat voor International Board of Directors


Wij zijn trots om jullie te laten weten dat 1 van onze SITE Nederland leden zich heeft aangemeld voor een zetel binnen het IBOD (International Board of Directors) van SITE Global. Raymon Honings van travelmediate heeft zich kandidaat gesteld.

Natuurlijk willen wij dat we een Nederlandse afvaardiging in de International Board hebben en wensen Raymon dan ook heel veel succes bij het behalen van een meerderheid!

Wij kunnen hem hierbij helpen!
Jullie stemmen voor Raymon gelden! Sterker nog, steun van leden uit je eigen chapter is van primair belang. Wij willen jullie hierbij dan ook vragen om je stem te laten gelden, in te loggen op je persoonlijke pagina op de SITE Global website en voor Raymon te stemmen! Afgelopen vrijdag hebben jullie tevens vanuit SITE een nieuwsbrief ontvangen genaamd: Elections open for the SITE 2018 Board of Directors. Hier staat ook nog een keer in hoe je kunt stemmen.

Laten we met elkaar er voor zorgen dat ons mooie chapter een afvaardiging en stem krijgt in de International Board en Raymon ondersteunen in dit kandidaatschap!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *