Site Fall meeting Corendon Village Hotel Amsterdam met spreker Atilay Uslu


Top-man Corendon schoolvoorbeeld van ECHT ondernemerschap

 

Tijdens de Fall meeting van SITE Nederland stond een zeer bijzondere spreker op het podium: Atilay Uslu. Oprichter en eigenaar van Corendon. Ooit gestart met 2 man op een zolderkamer met advertenties op Teletekst pagina 514, op dit moment absolute marktleider op het gebied van all-inclusive vakanties in Turkije en de rest van Europa. Het werd een betoog van ruim een uur waarbij alle aanwezigen aan de lippen van deze ras-ondernemer hingen. Want als er 1 zaak uit zijn betoog echt naar voren kwam was het wel: Ondernemen = Doen !! 

SITE Nederland was ditmaal te gast in het Corendon Village Hotel Amsterdam. De SITE leden werden dit keer door het bestuur uitgedaagd na te denken over de toekomst van SITE en welke rol de leden zelf en haar bestuur daarin kan spelen. Na een aantal korte brainstorms en veel inspiratie door de leden heeft SITE weer voldoende munitie om het jaar 2019 dynamisch te beginnen.

De leden kwamen echter niet alleen maar om zaken te brengen, ze kwamen ook halen. Inspiratie over ondernemerschap bijvoorbeeld! Hiertoe werd ras-ondernemer Atilay Uslu uitgenodigd om een inspirerende presentatie te geven. En wat is deze man een topondernemer in hart en nieren. Hij vertelde over de indrukwekkende ondernemersstijlen en wat allemaal mogelijk is als je iets maar graag genoeg wilt. ‘Kan niet’ bestaat in het vocabulaire van Uslu echt niet. Alles is mogelijk. Als je maar wilt, …….. en durft!!

Volgens Atilay Uslu merken we dat de economie sterk aantrekt. Dat zie je terug binnen Corendon, mensen boeken massaal weer een vakantie. Goed voor jezelf, maar ook voor het ondernemen.  Zo makkelijk is het echter niet altijd geweest. Vanuit de zolderkamer was het vaak bikkelen en zweten. Met een doorzettingsvermogen waar menig mens jaloers op is lukt het Atilay Usla om te blijven groeien. Op den duur vond hij de vluchten bij KLM en Transavia en anderen te duur worden dat hij dacht dat er ook een andere oplossing moest zijn. Koop je toch gewoon zelf een vliegtuig. Worden de hotels te duur? Koop je toch gewoon een nieuw hotel. Zo blijven de prijzen scherp voor de gasten en blijft groeien mogelijk. Inmiddels is Corendon al langere tijd een marktleider binnen de branche.

Als afsluiting van de dag kan een rondleiding door een van de vele hotels van de ondernemer niet ontbreken.

 

Programma

Datum:                Maandag 29 oktober
Aanvang:            14.30 uur
Locatie:             Corendon Village Hotel Amsterdam

Het programma zag er als volgt uit:

14.30 uur: Ontvangst
15.00 uur: SITE Fall Meeting
15.45 uur: Pauze
16.00 uur: Ondernemerschap door Atilay Uslu
17.00 uur: Rondleiding Corendon Village Hotel Amsterdam
17.45 uur: Borrel

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *