Site Global Conference


Site Global Conference 2015 – India

De uitnodiging voor de Site Global Conference 2015 is binnen. Dit jaar in India!

SITE Global Conference Slides

 

 

Site Global Conference 2014 – The Netherlands

We lopen nog na te genieten, ….. de SITE International Conference 2014 in Rotterdam. Een doorslaand succes waar nog lang over nagesproken zal worden. Maar liefst 225 deelnemers schreven zich in voor dit congres en genoten 3 dagen van Rotterdam, van inspirerende sprekers, van het Mainport Hotel,  van culinaire verwennerij, van Nederlandse gastvrijheid!

Het ochtend en dagprogramma was stevig gevuld met bijzondere sprekers en inspirerende moderaters. Ook nu weer was hier een prachtige rol weggelegd voor Erik Peekel als Master of Ceremony en als spreker. Na zijn optreden in Orlando kreeg zijn betoog een mooi vervolg een jaar later in Rotterdam. Maar ook andere workshops en break-out sessies werden volop bezocht en als zeer positief omschreven.

Het deed ons goed dat we ook een mooie Nederlandse delegatie binnen de congresmuren hadden. De ruim 20 aanwezige Nederlanders hebben de banden met onze buitenlandse SITE collega’s weer eens stevig aangehaald en er schijnen weer mooie dingen geboren te zijn. En zoals het de Nederlanders betaamt hebben we ook de sfeer er goed in weten te brengen. De dansvloer stond zelfs tijdens een alcoholvrije lunch in het Hulskamp gebouw al vol.

Veel dank en hulde voor het hosting-comité onder leiding van Misoek Hofstede. Zij heeft, samen met Daan van de Kamp, Femke Scheltinga Koopman, Stephen van Es, Jeffrey de Lizer en Baris Soyogul alle aanwezige SITE-members  ‘een poepje laten ruiken’. Een ‘dutch proverb’  zoals aangehaald in de openingsceremonie door Erik Peekel die we nog vaak terug hebben horen komen de afgelopen dagen in Rotterdam. Chapeau en veel dank voor alle tijd, moeite en energie die jullie hier in hebben gestoken!!