Spring Meeting 2017


      

Op maandag 3 april staat de jaarlijkse Spring meeting op het programma. Dit jaar zijn wij uitgenodigd door The Hague Convention Bureau om kennis te maken met Den Haag. Wij zullen dan ook te gast zijn in het Mauritshuis en bij Hotel Des Indes in Den Haag.

 Datum maandag 3 april
 Aanvang 14.30 uur
 Locatie Mauritshuis te Den Haag

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

14.30 – 15.00              Ontvangst in het Mauritshuis
15.00 – 17.45              SITE Spring Meeting in het Mauritshuis met een rondleiding door het museum
17.45 – 18.00              Vertrek naar Hotel Des Indes
18.00 – 19.00              Borrel in Hotel Des Indes
19.00 – 21.00              Diner in Hotel Des Indes

Sprekers en onderwerpen

SGR Zakelijk
Tijdens de Spring Meeting komt Erik Jan Reuver, directeur van SGR en het Calamiteitenfonds Reizen naar de SITE bijeenkomst om een nieuw garantiefonds voor de zakelijke markt, SGRZ, te introduceren.
SGRZ biedt productdekking voor de zakelijke markt. Dit nieuwe garantiefonds is onder andere bedoeld voor organisatoren van groeps- en incentivereizen (MICE), organisatoren van schoolreizen en zakelijke reisbureaus. Heel interessant dus voor onze branche.

Introductie Wet DBA & BTW verlegging
Tijdens de SITE Fall Meeting 2016 hebben wij met elkaar gebrainstormd over onderwerpen waar wij op frequente basis in onze dagelijkse bedrijfsvoering mee te maken hebben. Hier kwamen twee onderwerpen naar voren die wij graag tijdens de SITE Spring Meeting willen behandelen: de nieuwe wet omtrent de ZZP regeling, Wet DBA, en de BTW verlegging bij internationale bijeenkomsten.

Wij hebben EJP Accountants & Adviseurs bereid gevonden om ons hier meer over te vertellen. Onze sprekers zullen Harald Dols en Kelly Heijmans zijn. Zij zullen ons een rondleiding geven in de wondere wereld van de Wet DBA en de belangrijkste ins en outs de revue laten passeren. Daarna zullen zij in gaan op de BTW Basics die het grensoverschrijdend ondernemen met zich meebrengen.

We hopen dat jullie allemaal komen. Geef je wel even aan of je wel of niet komt? Dat kan via deze link.