Home


Welkom bij SITE

 

Met trots presenteren wij u de geheel vernieuwde website van SITE Nederland. SITE International staat al jaren voor de afkorting Society for Incentive Travel Excellence. Bij SITE Nederland voegen we daar graag nog aan toe: Een zeer ‘connected’ groep van vaklieden onder elkaar!

Met haar ruim 60 leden is SITE Nederland het grootste chapter van Europa. Na California en Florida telt onze afdeling het meeste bevlogen vaklieden die de waarde van SITE goed inschatten. SITE International geldt als keurmerk voor alle actieve bedrijven in de incentive-branche met een goede naam en faam en staat van dienst.

Datzelfde geldt zeker ook voor SITE Nederland, alleen kennen wij een belangrijke toevoeging. SITE Nederland staat niet alleen voor een keurmerk, maar ook voor belangenbehartiging, en een netwerk van vaklieden waarbij wij kennis, kunde en netwerk met elkaar delen. Zowel formeel als informeel.

TIjdens de 4-jaarlijkse meetings (ALV, spring, summer, fall ) ontmoeten alle leden elkaar in een leuke setting en op bijzondere locaties. Actuele onderwerpen passeren de revue, interessante sprekers komen aan het woord en leden delen met elkaar ervaringen. Tijdens de (altijd) informele afsluiting vinden de leden voldoende ruimte en tijd elkaar zakelijk te ontmoeten.

Ook SITE eens ervaren? Bezoek als gast eens één van onze meetings en bepaal zelf of SITE Nederland uw zaak en uzelf kan helpen. U bent van harte welkom!

Namens het gehele bestuur,

 

Roger Schreurs

President