voorstellen lid


Op deze pagina kan iedere maand een lid zichzelf voorstellen. Bedoeld als een platform voor leden. Deze maand:

 

Claudia van der Graaf

Naam:Claudia profiel

Claudia van der Graaf

 

Functie:

Director of Sales & Marketing

 

Organisatie:

Manhattan Hotel Rotterdam

 

Lid sinds:   

Februari 2015

 

Omdat:

Met onze Rotterdamse partners werken wij samen op nationaal en internationaal gebied om Rotterdam nog duidelijker op de kaart te zetten, verder voort te bouwen op het huidige positieve imago van onze stad en mensen te enthousiasmeren hier hun evenement te organiseren. Het Manhattan Hotel wil zichtbaar(der) zijn voor deze doelgroep en inspelen op de stijgende vraag naar nieuwe, verrassende MICE locaties en een ieder verrassen met hetgeen onze stad te bieden heeft.

 Het Manhattan Hotel Rotterdam, het leading 5-sterren hotel in Rotterdam, is gelegen direct tegenover het nieuwe en bruisende Centraal Station. Door de locatie aan de entrée van de stad,  ligt downtown Rotterdam met zijn diverse winkel-en uitgaansgelegenheden direct aan je voeten.  Het Manhattan Hotel beschikt over 230 identieke hotelkamers en suites,  vergaderaccommodatie tot 120 personen, een Bar, Brasserie, Lobby Café en ruime gym.

Voor grote congressen en evenementen werkt Het Manhattan Hotel nauw samen met De Doelen, het Concert- en Congresgebouw van Rotterdam. Beide gebouwen zijn fysiek met elkaar verbonden en stelt ons in staat vergaderruimte in hartje centrum Rotterdam aan te bieden tot 1800 personen.

 

 

 

 

 

Baris Soyogul

Foto Baris

Naam:

Baris Soyogul

 

Organisatie:

Rotterdam Partners Convention Bureau

 

Lid sinds:

September 2010 met een jaartje pauze tussen 2013 en 2014. Dit door wissel in werkzaamheden en werkgever.

 

Omdat:

Ik ben lid van Site om mijn netwerk binnen de Nederlandse Mice industrie te onderhouden. Naast mensen leren kennen heb ik geleerd dat ik binnen Site vooral kan leren van mensen. Vooral tijdens de voorbereidingen en de Site Global Conference zelf heb ik geleerd wat Site kan betekenen voor iemands kennis en carriere. Internationaal is Site heel groot en actief. Afgelopen november heb ik In Rotterdam gezien dat Site ook een passie kan zijn. Een passie waarin alle bovengenoemde redenen naast persoonlijke ontwikkeling en het zijn met vakgenoten, dat is waarom ik lid ben van Site en graag wil blijven

 

Misoek Hofstede

Zoals jullie hebben vernomen, willen we iedere maand een specifiek SITE-lid in het zonnetje zetten. Deze maand is Misoek aan de beurt!

Naam:

Misoek Hofstede

 

Organisatie: 

Inntel Hotels/Mainport

 

Functie:  

Director of MICE & Global Sales

 

Lid sinds: 

2009

 

Omdat:

Ik SITE een warm hart toedraag en het nut en de noodzaak zie van dit internationale netwerk. Daarom heb ik bijna 3 jaar in het bestuur gezeten van SITE Nederland en zit op dit moment in het Host Committee voor de Global Conference in Rotterdam als Chairman. Met Mainport en Inntel Hotels Rotterdam Centre zijn we de hoofdsponsor en verwelkomen we ruim 225 gasten. Met name het nieuwe Mainport is een prachtig design 5 sterren hotel, gelegen aan de voet van de Erasmusbrug met uitzicht over de Maas en skyline van Rotterdam. Voor kleine en grote congressen (tot 450 pax) is dit zeker een aanwinst voor Rotterdam. We zijn trots als thuishonk te dienen voor de Global Conference en vonden het leuk er zo veel SITE Leden te treffen.

Vincent Dellebeke van Pegasus Nautic Events.

 

Naam:

Vincent Dellebeke;V_Dellebeke

 

Organisatie:

Your DMC Rotterdam (label van Pegasus Nautic Events);

 

Lid sinds:

mei 2014

 

Omdat:

Wij zijn al ruim 10 jaar actief als event organiser in Rotterdam en omgeving. De stad komt steeds meer in (inter)nationale belangstelling te staan als architectuurstad maar ook als leisure locatie. Om (potentiële) klanten te kunnen bereiken en bedienen zijn we lid van SITE geworden. Daarnaast zien we meerwaarde in het uitbreiden van contacten met branchegenoten in Nederland, waarvoor SITE een prima platform biedt. Kennis maken en kennis delen dus!

 

<naar de website van Pegasus Nautic Events>